Testimonials

 • Stephan is sinds anderhalf jaar vaste trainer bij Tijgertje LHBT zelfverdediging. Hij leert ons dreigende situaties vroegtijdig herkennen, verbaal te deescaleren en vooral veilig weg te komen. Door praktijkgerichte oefeningen weet ik nu hoe ik een aanvaller kan neutraliseren. Dít geeft meer zelfvertrouwen!

  Reiner Gerbig Lid Tijgertje LHBT Krav Maga
 • Stephan is een zeer doeltreffende trainer, fantastisch in de omgang, openminded en heerlijk vol zelfspot. Dit alles draagt bij aan uitstekend trainingsklimaat waarbij iedereen zijn eigen doelen kan nastreven terwijl de weerbaarheid wekelijks wordt verbeterd. Ik ben me steeds meer bewust van mijn omgeving en voel me zelfverzekerder dan ooit. Beginnen met Krav Maga is voor mij misschien wel de beste beslissing ooit geweest en ik kan het iedereen aanraden.

  Jan Pieter de Lugt Lid Tijgertje LHBT Krav Maga
 • Zelfverzekerder over straat, meer bewust van wat er om me heen gebeurd en als belangrijkste: Weten hoe ik mezelf kan beschermen! Dit allemaal dankzij de  zelfverdedigingslessen met Stephan, die hij super in elkaar heeft gezet gericht op mijn persoonlijke behoeftes. Hij zorgt ervoor dat je uitdagingen aan gaat, welke confronterend kunnen zijn. En door zijn prettige manier van omgang en les geven, creëert hij al snel een fijne en veilige sfeer. Bedankt!

  Suzanne de W.
 • Inderdaad 'no nonsense'. Geef aan wat je wilt trainen, wat je (sport)doelen zijn of wil je het trainingsschema - dat je al gebruikt - tegen het licht houden... Stephan weet er raad mee. Wat ik prettig aan Stephan als persoon vind, is dat hij geen oordeel heeft over je doelstellingen…. wel advies!!
  Hayco Volkers Founder/Owner Gearlimits.com

Laat hier een testimonial achter

Wij waarderen uw feedback! Vul hieronder uw review/testimonial in.

Neem voor aanmeldingen/vragen contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt