Om de kwaliteit van de No Nonsense trainingen te waarborgen en te zorgen dat iedere klant voldoende individuele aandacht krijgt, worden de Small Group Training sessies vanaf 1 op 3 en maximaal 1 op 10 gegeven.

Uw doel bereiken, op uw manier

Of het nu gaat om afvallen, kracht of massa. Met No Nonsense Gym traint u specifiek voor UW doel. U traint niet alleen voor het doel dat u wilt, maar ook hoe u wilt, wanneer u wilt en waar u wilt.

Waar u wilt

Voor de trainingen thuis of buiten is geen uitgebreide apparatuur of een speciale trainingsruimte nodig. Wat nodig is om met de No Nonsense Gym personal trainer te trainen, is sportieve kleding, 2m2 vrije ruimte per persoon en een positieve, maar vooral sportieve instelling! Afhankelijk van het doel kan het handig zijn om losse gewichten aan te schaffen, zoals een kettlebell. In overleg met de trainer, worden deze verzorgd door No Nonsense Gym. Trainingen kunnen ook bij een sportschool gehouden worden. Let wel: het verschilt per sportschool of er met een personal trainer van buitenaf getraind mag worden.

Sport specifieke training

Sport specifieke training kan ook als deel van normale Small Group Training gegeven worden. Hier wordt specifiek getraind om specifieke sportprestaties te verbeteren, zoals MMA, atletiek, voetbal etc. Deze trainingen worden ook 1 op 1 gegeven (Personal Training).

 

Kosten

tot 5 personen: 40 euro per uur incl. BTW

6 – 10 personen: 30 euro per uur incl. BTW

Neem voor aanmeldingen/vragen contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt