Partners No Nonsense Gym

De kracht van No Nonsense Gym is samenwerking. Zo werkt No Nonsense Gym samen met verschillende partijen op verschillende gebieden. Stephan Wattimena geeft trainingen in samenwerking met veel van de onderstaande partners. Tevens  verzorgt hij trainingen/workshops met verschillende partners, en in sommige gevallen volgt hij zelf trainingen. De hieronder genoemde IKMF Krav Maga scholen zijn zogenaamde ‘inclusive’ clubs, oftewel ‘LHBTI-friendly’ clubs. Iets wat helaas buiten de IKMF nog niet bij elke tak van sport/sportclub normaal is.

 

kudding en partners

Trainingsbureau dat agressiemanagement trainingen verzorgt. Stephan verzorgt verschillende trainingen voor Kudding & partners zowel in de zorgsector als in de sector publieke taken.

 

IKMF krav maga

De IKMF is de grootste Krav Maga bond wereldwijd. Stephan is naast IKMF instructeur ook de coördinator van de LHBTI divisie bij IKMF Nederland. Tevens is de IKMF de enige bond die zich ook  actief en expliciet bezig houdt met het welzijn van de LHBT gemeenschap.

 

lhbt krav maga

Stephan Wattimena is de trainer van Tijgertje Krav Maga. Een LHBTI krav maga club in Amsterdam.

 

krav maga deventer

Xcellent personal training & Krav Maga is een trainingscentrum in Hengelo, Enschede, en Deventer waar de hoofdlocatie is gevestigd. Hier wordt een groot aantal verschillende trainingen verzorgt. Van personal training en small group training tot Krav Maga voor volwassenen en kinderen. Ook wordt hier de Stay Away training gegeven.

 

 

krav maga haarlem

Trainingscentrum Helena in Haarlem en Alphen a/d Rijn. Thuisbasis van de Trojan Workout en de plek voor Krav Maga kids/volwassenen en Stay Away.

 

krav maga hilversum

Krav Maga Hilversum, de plek voor Krav Maga in Hilversum en omstreken.

 

krav maga utrecht

Defense4all de plek voor Krav Maga in Utrecht en omstreken.

 

Defensive Tactics, de Krav Maga school in Lelystad, Urk, en Zwolle. Zowel reguliere lessen als kids en Stay Away.

 

tactical dynamics

Tactical Dynamics. Krav Maga voor kids en volwassenen en Stay Away in Amersfoort en Soest.

 

 

oak sport alkmaar

Oak Sport in Alkmaar. De place to be voor bootcamp training. Ook als voorbereiding op ‘Obstacle Runs’ zoals de populaire Strong Viking.

 

legendsports fight gear

De leverancier van hoge kwaliteit vechtsport gear voor een betaalbare prijs.

 

 gearlimits.com outdoor and action

De review site voor outdoor gear.

Neem voor aanmeldingen/vragen contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt