Krav Maga een zeer effectief zelfverdedigingssysteem. Deze verdedigingskunst komt oorspronkelijk uit Hongarije en is verder ontwikkeld in Israël. De Krav Maga technieken sluiten voornamelijk aan op natuurlijke reflexen van iemand die zich verdedigt tegen een aanval, en in veel gevallen moeten mensen zich in relatief korte tijd effectief kunnen verdedigen, waardoor een no-nonsense benadering voor de hand ligt.

De oprichter van de beweging is de Hongaar Imi Lichtenfeld. Met de toestemming van Lichtenfeld is de eerste internationale Krav Maga bond opgericht: de International Krav Maga Federation (IKMF). Alle Krav Maga trainingen van No Nonsense Gym worden gegeven door een IKMF-gecertificeerde instructeur.

Training op verschillende niveaus

Bij No Nonsense Gym is het mogelijk om Krav Maga, op verschillende niveaus, 1 op 1 te trainen of in kleine groepen. Van Practicioner tot Graduate. Ga je binnenkort level testen, maar twijfel je nog over technieken of wil je gewoon extra goed voorbereid voor de dag komen? Het is ook mogelijk om individueel of in kleine groepen specifiek voor bepaalde levels te trainen (P1 – G1).

Kosten

tot 5 personen: 40 euro per uur incl. BTW

6 – 10 personen: 30 euro per uur incl. BTW

Neem voor aanmeldingen/vragen contact met ons op

Not readable? Change text.