RKC Kettlebell training

Een kettlebell is eigenlijk een grote ijzeren bal met met een handvat waar een legio aan oefeningen mee gedaan kan worden. Oorspronkelijk uit Rusland heeft de kettlebell training in de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Door de verschillende gewichten en een scala aan oefeningen is de training geschikt voor iedereen. Met een gecertificeerde trainer kan je de training aanpassen voor elk doel!

Effectiviteit Kettlebell training

Bij kettlebell training is het doel altijd meerdere spiergroepen aan te spreken. Dit in combinatie met het zware gewicht en werken in cycli, maakt de training zwaar en effectief. Het is dus niet alleen kracht, maar ook (kracht-)uithoudingsvermogen. Zoals met alle trainingen is het belangrijk om te trainen met een gecertificeerde instructeur. Stephan Wattimena is RKC (wereldwijd erkend) en Trojan gecertificeerd.

Kettlebell training bij No Nonsense Gym

Bij No Nonsense Gym is de kettlebell een vaak onderdeel van de personal training sessies. Door de veelzijdigheid van de kettlebell is ook elke training een uitdaging en nooit ééntonig. Ook tijdens de small group training is de kettlebell een veelgebruikte tool. Nieuwsgierig geworden? Doe een keer mee! Personal training kan overal gegeven worden. De enige benodigdheden: een flinke dosis motivatie! Train waar je wilt, en hoe je wilt!

Progress, not perfection.

 

Voor meer informatie over trainingen klik hier.

Voor informatie over de trainingstarieven klik hier.

Neem voor aanmeldingen/vragen contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt