Stay Away is een cursus zelfverdediging speciaal ontworpen voor vrouwen. Bij zelfverdediging voor vrouwen zijn er immers andere dingen belangrijk dan bij zelfverdediging voor mannen. Ook zijn er specifieke scenario’s die voor vrouwen een gevaar vormen.

Tijdens deze trainingen worden de drie centrale aspecten van zelfverdediging behandeld: het verbale, het fysieke en het mentale.

De Stay Away training van No Nonsense Gym leert u vaardigheden om in uw kracht te staan. Het doel is dat u zich krachtiger en sterker voelt. Zelfverzekerd en overtuigd van uw fysieke, verbale en mentale kracht. leer je mentale, verbale en fysieke vaardigheden om weerbaarder te zijn in situaties van “gender based violence”, welke zich vaak richt tot vrouwen.

Krav Maga

Voor het fysieke deel van onze Stay Away training wordt gebruik gemaakt van de Krav Maga methodiek. Krav Maga een zeer effectief Israëlisch zelfverdedigingssysteem. De technieken sluiten voornamelijk aan op natuurlijke reflexen van iemand die zich verdedigt tegen een aanval, en in veel gevallen moeten mensen zich in relatief korte tijd effectief kunnen verdedigen, waardoor een no-nonsense benadering voor de hand ligt. Zie voor meer Krav Maga informatie onze pagina Krav Maga.

 

Kosten

op aanvraag

Neem voor aanmeldingen/vragen contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt